nemCMS teknik
nemSOFT ApS 
Forchhammersvej 26
9000 Aalborg
Danmark

Tlf.: (+45) 41 62 72 92 
E-mail: info@nemsoft.dk
Web: www.nemsoft.dk


nemCMS teknik

nemCMS systemet er bygget på den nyeste teknologi, specifikt .NET platformen, med anvendelse af ASP .NET, C Sharp, VB .NET, XML og Web Services. Systemet bliver løbende opdateret og udvidet med nye teknologiske tiltag, hvilket sikrer det højeste niveau af funktionalitet og ydeevne.

nemCMS anvender XML teknologi til at lagre og cache data, hvilket resulterer i den absolut højeste grad af ydeevne. Rent praktisk betyder det, at besøgende på en hjemmeside, som er sat op i nemCMS systemet, oplever lynhurtig respons uden ventetid ved sideskift. Dette betyder også at nemCMS brugerfladen er den absolut hurtigste (mest responsive) blandt de danske CMS systemer.

Yderligere medfører XML teknologien total database uafhængighed, hvilket sparer vores partnere og kunder for en masse besvær og licensudgifter.


Bruger udvidelser

Det er muligt at udvikle nye moduler og funktioner til nemCMS i et vilkårligt .NET programmeringssprog. Systemets åbne arkitektur gør det muligt for vores kunder og partnere at tilpasse systemet til netop deres behov. Kontakt gerne vores tekniske afdeling, hvis du gerne vil vide mere om de muligheder, der er for at udvide nemCMS.

Baseret på nemCMS · Copyright 2010 - nemSOFT,   Alle rettigheder forbeholdes
klik for sitemap