nemCMS features
nemSOFT ApS 
Forchhammersvej 26
9000 Aalborg
Danmark

Tlf.: (+45) 41 62 72 92 
E-mail: info@nemsoft.dk
Web: www.nemsoft.dk


Oversigt

nemCMS har nogle unikke features der helt klart adskiller systemet fra konkurrenterne. Udover et meget brugervenlig interface, findes der et væld af funktioner, som gør det muligt for vores kunder og partnere at opsætte nye hjemmesideløsninger hurtigt og enkelt. Med andre ord; spar tid og penge, både under implementeringen og ved den efterfølgende opdatering af din hjemmeside.

 Temafunktion
Som det eneste system på det danske marked, indeholder nemCMS en 100%gennemført Temafunktion. Når en hjemmeside først er sat op i nemCMS, er det efterfølgende muligt at ændre hele dens udseende med et enkelt museklik - uden at påvirke selve indholdet! Opret dine egne temaer med den indbyggede Tema Editor og del dem med dine venner.

 What You See Is What You Get editering
Editering direkte på hjemmesiden. WYSIWYG ("hvad du ser, er hvad du får") princippet resulterer i en overskuelig brugerflade, der kan benyttes af enhver - selv brugere med meget begrænset IT erfaring.

 Backup og gendannelse
"One Click Backup & Restore". Mulighed for at lave backup og gendanne hele hjemmesiden med et enkelt muse klik.

 Sektion opdelt, live-editering
Kontrollerer hvilke afsnit, der er synlige for de besøgende på hjemmesiden. Giver mulighed for at arbejde med sidens indhold efter den er blevet gjort tilgængelig online, uden at de besøgende kan se ændringerne før man aktiverer dem.

 Sektion baseret opsætning
En side i nemCMS kan opbygges ud fra flere uafhængige sektioner, der hver især kan have en unik formatering.

 Bruger udvidelser - custom moduler
De avancerede brugere kan selv programmere yderligere funktionaliteter ind i nemCMS systemet ved at anvende et vilkårligt .NET sprog. nemCMS har et klart defineret udvidelsesinterface.

 Høj hastighed
nemCMS kører upåklageligt selv over en 56k modem eller ISDN forbindelse.

 Nem og lynhurtig opsætning af nemCMS baserede hjemmesider
Opsætning af en eksisterende hjemmeside i nemCMS tager typisk under en time og kan gøres selv uden kendskab til HTML.

 Modulær opbygning
Kunder betaler kun for det, de har brug for og kan med tiden udvide systemets funktionalitet ved at tilkøbe ekstra moduler. Aktiveringen af nye moduler kræver ikke en særskilt installation - det hele klares ganske automatisk online via Web Services!

 Side skabeloner (templates)
Hjemmesider baseret på nemCMS systemet er bygget op på basis af skabeloner, der kan variere fra side til side. Disse skabeloner er ren HTML og kan derfor sagtens udvikles i Dreamweaver, Frontpage eller et vilkårligt andet HTML baseret program.

 Grafisk administrations interface
Mulighed for at konfigurere ethvert aspekt af hjemmesiden ved hjælp af en brugervenlig, grafisk brugerflade.

 Kunde udvidelser
Den åbne arkitektur i nemCMS giver mulighed for at udvide systemet med nye funktioner, til specifikke kunde behov, der passer perfekt ind i systemets brugerflade.

 Login sikkerhed
Indbygget .NET kryptering af adgangskodeord til administrationsdelen af systemet. Mulighed for at udvide sikkerheden ved hjælp af SSL kryptering som sættes op på serveren hvor nemCMS bliver afviklet.

 Flere sprog i nemCMS burgerfladen og hjælpe funktionen
Dansk og engelsk som standard sprog og mulighed for at tilføje nye sprog til systemet efter behov.

 CSS baseret formatering
Al formatering i nemCMS foregår på basis as CSS. Selv brugere, der ikke har kendskab til HTML og CSS, kan benytte sig af den indbyggede Stil Editor til at formatere hjemmesidens opsætning.

 Database uafhængighed
XML teknologien medfører total database uafhængighed, hvilket sparer vores partnere og kunder for en masse besvær og licensudgifter til dyre databaseinstallationer. 

 Server uafhængighed
nemCMS kan installeres på en vilkårlig .NET server der opfylder systemekravene - endda lokalt på en brugers egen maskine. Man er derfor ikke bundet af en bestemt hosting udbyder og kan efter behov flytte ens hjemmeside til en vilkårlig server.

 Super hurtig system brugerflade
nemCMS anvender XML teknologi til at lagre og cache data, hvilket resulterer i den absolut højeste grad af ydeevne. Rent praktisk betyder det, at besøgende på en hjemmeside, som er sat op i nemCMS systemet, oplever lynhurtig respons uden ventetid ved sideskift. Dette betyder også, at nemCMS brugerfladen er den absolut hurtigste (mest responsive) blandt de danske CMS systemer.

Baseret på nemCMS · Copyright 2010 - nemSOFT,   Alle rettigheder forbeholdes
klik for sitemap